Auto-Abonnement voor het MKB

Elektrisch rijden zonder vast contract
 • Flexibel wagenpark voor elke medewerker
 • All-inclusive: reparaties, pechhulp en verzekering
 • Direct een elektrische auto voor nieuwe werknemers

In samenwerking met Athlon. Het abonnement sluit u met hen af. Centraal Beheer bemiddelt hierin.

Wat is het Auto-Abonnement?

Het Auto-Abonnement van Centraal Beheer beweegt mee met uw mkb. U en uw medewerkers rijden 100 procent elektrisch voor een vast bedrag per maand. U bepaalt het budget, zij kiezen de auto.

Neemt u iemand aan? Alle auto's uit voorraad zijn direct leverbaar. Verkiest de werknemer een andere auto? Ook dat is snel geregeld via een eigen, persoonlijke showroom. Of verlaat een medewerker het bedrijf? Dan pauzeert u het abonnement of zegt u het op. U betaalt alleen voor de auto’s die uw medewerkers gebruiken.

Het Auto-Abonnement is flexibel en all-inclusive voor het hele bedrijf. Pechhulp, verzekering, onderhoud  reparaties, wegenbelasting, 4-seizoensbanden én vervangend vervoer. Centraal Beheer helpt uw onderneming altijd op weg. Allemaal inbegrepen in dezelfde vaste prijs. Zonder inschrijfkosten, aanbetaling of BKR-registratie. Alleen het laden komt erbovenop.

Hoe werkt het Auto-Abonnement voor mkb's?

 • 1. Bekijk het ruime aanbod

  Bekijk de online showroom met het uitgebreide aanbod van elektrische auto’s. Voor iedere medewerker is er een passende oplossing.

 • 2. Neem een abonnement

  Abonneer u op het Auto-Abonnement. Daarna vult u uw bedrijfsgegevens in en vindt er een kredietcheck plaats. Dit duurt ongeveer 1 tot 2 werkdagen.

 • 3. Kredietcheck goedgekeurd

  U ontvangt een e-mail met een mantelovereenkomst. Eens ondertekend kunt u meerdere modellen bestellen uit het beschikbare aanbod. De auto's worden binnen 2 werkdagen bij uw medewerkers afgeleverd.

 • 4. Betaal het maandbedrag

  Aan het eind van de maand wordt het maandbedrag afgeschreven. Hebben uw medewerkers minder kilometers gereden dan ingeschat? Dit wordt verrekend wanneer zij de auto weer inleveren.

Abonneren

Alle voordelen voor uw bedrijf op een rij

Met het Auto-Abonnement rijden u en uw medewerkers voor een vast bedrag per maand in een elektrische auto. U hoeft niet langer een wagenpark te onderhouden. En u betaalt niet voor een bedrijfsauto die niet wordt gebruikt door uw medewerker. Rijdt u of uw medewerker liever in een andere auto? Dan wisselt u de auto gemakkelijk om voor een ander model.

 • Alleen betalen voor de auto’s die uw werknemers gebruiken
 • Onderhoud, reparaties, verzekering, wegenbelasting, 4-seizoensbanden en 24/7 pechhulp inbegrepen
 • Vast maandbedrag zonder inschrijfkosten, aanbetaling of BKR-registratie
 • Gratis bij uw medewerkers bezorgd en opgehaald
 • Geen lang contract en makkelijk online af te sluiten
 • Alle auto’s zijn direct leverbaar

Reviews

 • Cijfer: 5

  Ideaal voor jonge ondernemers

  Als jonge ondernemer schrok de lange duur van een leasecontract mij heel erg af. Stel dat mijn nieuw bedrijf plots in zwaar weer verkeert, dan hang ik vast aan de kosten van de auto. Met het Auto-Abonnement van Centraal Beheer heb ik die kopzorgen niet. En niet onbelangrijk: het aanbod is ruim, de prijzen zijn competitief en het heeft geen impact op mijn hypotheek.

  Wouter
  Virtual Reality-ontwikkelaar
 • Cijfer: 4,5

  Meteen leverbaar en enorm flexibel

  De flexibiliteit en snelle levertijd zijn enorme troeven. Toen een werknemer het bedrijf verliet, kon ik het abonnement makkelijk pauzeren tot ik iemand nieuw had gevonden. En wanneer zijn opvolger in dienst kwam, stond zijn gekozen auto al twee dagen later stond voor de deur. Wel zo fijn als je meteen klanten moet bezoeken. Dat bespaarde een hoop geld en gedoe.

  Rein
  Eigenaar Consultancybureau
 • Cijfer: 5

  Fijn om elke maand te kunnen ruilen

  Ik wou eindelijk de overstap maken naar elektrisch rijden. Maar zelf heb ik weinig kennis van auto's dus was de keuze niet eenvoudig. Dankzij het Auto-Abonnement heb ik twaalf maanden lang verschillende merken en modellen uitgebreid getest. Nu weet ik welke elektrische auto ik ga aanschaffen. En het abonnement was in een handomdraai opgezegd.

  Veerle
  Lifecoach

Veelgestelde vragen

 • Betaal ik ook nog extra kosten?

  Nee, er zijn geen extra kosten zoals inschrijfkosten en afkoopkosten. U betaalt alleen het maandbedrag van het abonnement. En voor het laden van de elektrische auto. Heeft uw medewerker zelf schade veroorzaakt aan de auto? Dan betaalt u wel een eigen risico. Per kalenderjaar is het eerste eigen risico € 150,- en iedere volgende schade € 300,-.

 • Wat is het verschil tussen het Auto-Abonnement en private of zakelijk leasen?

  Het belangrijkste verschil zit in de duur van het contract. Bij het Auto-Abonnement krijgt u een kort contract zonder BKR-registratie. Bij lease krijgt u vaak een contract voor meerdere jaren. Ook kunt u bij het Auto-Abonnement maandelijks pauzeren. U betaalt alleen voor de maanden dat uw medewerker de auto heeft.
 • Krijgt mijn medewerker een laadpas bij mijn abonnement?

  Ja, uw medewerker krijgt een laadpas bij uw abonnement. Zodra u uw eerste reservering voor een auto plaatst, vraagt het Auto-Abonnement team een laadpas voor u aan. Deze krijgt uw medewerker binnen 2 tot 5 werkdagen.

 • Wat is de duur van het contract?

  Rijdt u privé?
  Het Auto-Abonnement duurt 12 maanden. Na 12 maanden kunt u het abonnement verlengen met nog eens 12 maanden. Wilt u niet verlengen? Geen probleem, uw abonnement wordt automatisch beëindigd. U kunt uw abonnement maandelijks pauzeren. U betaalt alleen de maanden en kilometers die u rijdt. Bijvoorbeeld met een maand rijden, de auto inleveren en de maand daarna weer een auto kiezen. Lekker flexibel!

  Rijdt u zakelijk?
  Het Auto-Abonnement sluit u af voor onbepaalde tijd. U kunt het abonnement maandelijks opzeggen. En ook maandelijks pauzeren. U betaalt alleen de maanden en kilometers die u rijdt. U kunt dus een maand rijden, de auto inleveren en de maand daarna weer een auto kiezen.

 • Met wie sluit ik een overeenkomst?

  Voor de uitvoering van de dienst Auto-Abonnement sluit u een overeenkomst met onze partner Athlon en onder hun voorwaarden. Zij zijn dé specialist op het gebied van mobiliteit. Wij bemiddelen hierin door u met Athlon in contact te brengen. Athlon regelt alles voor uw Auto-Abonnement. Zoals het aanvraagproces, contract, service en betaling. Gemakkelijk en persoonlijk.

Andere vragen?

We zijn er voor u!

(055) 579 1910

Van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Email ons

auto-abonnement@centraalbeheer.nl