Auto-Abonnement voor zzp'ers

Elektrisch rijden zonder vast contract
 • Altijd een elektrische auto die bij u past
 • Maandelijks pauzeren, opzeggen of omruilen
 • In korte tijd een elektrische auto voor de deur

In samenwerking met Athlon. Het abonnement sluit u met hen af. Centraal Beheer bemiddelt hierin.

Wat is het Auto-Abonnement?

Het Auto-Abonnement van Centraal Beheer beweegt mee met uw onderneming en privésituatie. Zonder vast te zitten aan een lang contract. Het geeft zzp'ers financiële flexibiliteit en mobiele vrijheid. Abonnees kunnen maandelijks pauzeren, opzeggen of van elektrische auto wisselen. En u kiest zelf of u het abonnement privé of zakelijk afsluit. In beide gevallen krijgt u geen BKR-registratie.

De auto's worden gratis geleverd op iedere gewenste locatie, op de tijden die u uitkomen. Alle kosten voor de dienstverlening zijn inbegrepen in een vast, maandelijks bedrag: onderhoud, reparaties, verzekering, wegenbelasting, 4-seizoenbanden, 24/7 pechhulp én vervangend vervoer. U betaalt alleen voor het laden. Zo kunt u met een gerust hart focussen op het ondernemen.

Hoe werkt het Auto-Abonnement voor zzp'ers?

 • Vraag gratis een abonnement aan

  U krijgt meteen toegang tot uw persoonlijke showroom. Het aanbod is altijd actueel.

 • Controle bedrijfsgegevens

  Vóór u een auto uit kunt kiezen, doet u een financiële check. Deze wordt afgenomen door EDR. Dit duurt ongeveer 1 tot 2 werkdagen.

 • Kies uit het ruime aanbod

  Financiële check rond? Dan ontvangt u een e-mail met een mantelovereenkomst. Eens ondertekend, krijgt u binnen 2 werkdagen de inloggegevens van de showroom. Tijd om een elektrische auto uit te kiezen!

 • Gratis bij u geleverd binnen 2 werkdagen

  Keuze gemaakt en eerste betaling afgerond? Binnen twee werkdagen staat uw nieuwe auto al voor de deur!

Abonneren

Alle voordelen voor uw onderneming op een rij

Een elektrische auto kopen is een grote investering. En bij lease zit u vaak vast aan een lang contract. Daarom biedt Centraal Beheer samen met Athlon het Auto-Abonnement aan. Geen grote investering, geen lang contract en gemakkelijk online af te sluiten. U betaalt alleen voor de maanden die u rijdt een vast maandbedrag. Dus geen inschrijfkosten, afkoopkosten of andere financiële verrassingen.
 • Flexibel contract voor onbepaalde tijd
 • Dienstverlening inbegrepen
 • Volledig elektrisch rijden
 • Geen BKR-registratie
 • Gratis geleverd en opgehaald
 • Breed aanbod

Reviews

 • Cijfer: 5

  Ideaal voor jonge ondernemers

  Als jonge ondernemer schrok de lange duur van een leasecontract mij heel erg af. Stel dat mijn nieuw bedrijf plots in zwaar weer verkeert, dan hang ik vast aan de kosten van de auto. Met het Auto-Abonnement van Centraal Beheer heb ik die kopzorgen niet. En niet onbelangrijk: het aanbod is ruim, de prijzen zijn competitief en het heeft geen impact op mijn hypotheek.

  Wouter
  Virtual Reality-ontwikkelaar
 • Cijfer: 4,5

  Meteen leverbaar en enorm flexibel

  De flexibiliteit en snelle levertijd zijn enorme troeven. Toen een werknemer het bedrijf verliet, kon ik het abonnement makkelijk pauzeren tot ik iemand nieuw had gevonden. En wanneer zijn opvolger in dienst kwam, stond zijn gekozen auto al twee dagen later stond voor de deur. Wel zo fijn als je meteen klanten moet bezoeken. Dat bespaarde een hoop geld en gedoe.

  Rein
  Eigenaar Consultancybureau
 • Cijfer: 5

  Fijn om elke maand te kunnen ruilen

  Ik wou eindelijk de overstap maken naar elektrisch rijden. Maar zelf heb ik weinig kennis van auto's dus was de keuze niet eenvoudig. Dankzij het Auto-Abonnement heb ik twaalf maanden lang verschillende merken en modellen uitgebreid getest. Nu weet ik welke elektrische auto ik ga aanschaffen. En het abonnement was in een handomdraai opgezegd.

  Veerle
  Lifecoach

Veelgestelde vragen

 • Met wie sluit ik een overeenkomst?

  Voor de uitvoering van de dienst Auto-Abonnement sluit u een overeenkomst met onze partner Athlon en onder hun voorwaarden. Zij zijn dé specialist op het gebied van mobiliteit. Wij bemiddelen hierin door u met Athlon in contact te brengen. Athlon regelt alles voor uw Auto-Abonnement. Zoals het aanvraagproces, contract, service en betaling. Gemakkelijk en persoonlijk.

 • Krijg ik een laadpas bij mijn abonnement?

  Ja, u krijgt een laadpas bij uw abonnement. Zodra u uw eerste reservering voor een auto plaatst, vraagt het Auto-Abonnement team een laadpas voor u aan. Deze krijgt u binnen 2 tot 5 werkdagen.

 • Wat is het verschil tussen het Auto-Abonnement en private of zakelijk leasen?

  Het belangrijkste verschil zit in de duur van het contract. Bij het Auto-Abonnement krijgt u een kort contract zonder BKR-registratie. Bij lease krijgt u vaak een contract voor meerdere jaren. Ook kunt u bij het Auto-Abonnement maandelijks pauzeren. U betaalt alleen voor de maanden dat u de auto heeft.
 • Wat betaal ik of krijg ik terug als ik meer of minder kilometers rijd in mijn auto?

  Voor iedere auto is een verwacht aantal kilometers per jaar berekend. Dit bedrag zit in uw abonnementsprijs.

  Stel u levert de auto in omdat u gaat wisselen van auto. Of uw abonnement is afgelopen. Dan kijkt Athlon naar uw gereden kilometers. Dit is het verschil tussen de begin- en eindstand van uw kilometerteller. Heeft u meer gereden dan verwacht? Dan betaalt u iets meer. Dit bedrag ziet u terug op uw factuur. Rijdt u minder? Dan krijgt u geld terug. Ook dit staat op uw factuur.

 • Wat betaal ik bij schade?

  Zodra u een auto inlevert wordt de auto op schades gecontroleerd. Het resultaat van deze controle ziet u terug in het bindende innamerapport. Heeft u schades aan uw auto? En zijn deze door een ander veroorzaakt? Dan kunnen de kosten teruggevraagd worden bij de ander. Heeft u schades veroorzaakt door u zelf? Dan betaalt u een eigen risico. Dat werkt zo:

  Per kalenderjaar is het eerste eigen risico € 150,- en iedere volgende schade € 300,-. Bij het vervangen van een voorruit heeft u een eigen risico van € 75,-. Zo heeft een bestuurder die meer schades rijdt meer kosten dan een bestuurder met minder schades. Wel zo eerlijk.

Andere vragen?

We zijn er voor u!

(055) 579 1910

Van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Email ons

auto-abonnement@centraalbeheer.nl